Wednesday, 28 November 2012

♥ WHITENING PEARL & SNOW LOTUS CREAM ♥

♥ WHITENING PEARL & SNOW LOTUS CREAM ♥

INFO MENGENAI MUTIARA: 

Mutiara merupakan bahan yang berkualiti tinggi yg dapat membantu untuk menguatkan fleksibiliti kulit anda, tinggi dgn antioksidan, mengekalkan kelembapan, meratakan nada warna dan dpt membantu mengecilkan pori-pori. 

INFO MENGENAI SNOWLOTUS: 

Snowlotus dikenali dalam perubatan tradisional China untuk anti-inflamasi, sifat analgesik dan antioksidan, menunjukkan kehebatan yang luar biasa dengan menghasilkan bunga putih walaupun terik matahari di dataran tinggi tersebut. Semuanya dari Snowlotus, dari pada batang ke akar, kaya bahan. Bahan dari kelopak Snowlotus mempunyai konsentrasi tertinggi bagi anti-penuaan dan pemutihan. 

WHITENING PEARL & SNOWLOTUS CREAM 

Tekstur krim halus dan lembut sesuai untuk jerawat, cela, dan bintik-bintik hitam. Krim ini digabungkan dengan bahan terpilih yang akan menyediakan formula pemutih untuk kulit yang mudah kusam. Selepas menggunakan krim, wajah anda akan putih, segar, halus dan lembut. 

 KEGUNAAN: 1.Mencerahkan kulit 2.Merawat Masalah Jerawat, Jerawat parut & jeragat. 3.Sesuai utk * Semua jenis dan kulit Dari sensitif, Kering & berminyak 4.Melembutkan kulit 5.Mengurangkan garis2 halus / diwajah kedutan 6.Meratakan tona kulit Wajah 7.Mengecilkan pori2 kulit 8.Mengurangkan kerosakan kulit akibat sinar UV 9.Menganjal / Wajah kulit menegangkan. 10.Menyerikan kulit Yang Wajah kusam / tidak bermaya 

 CARA MENGGUNAKAN Membersihkan wajah dan urut krim ke wajah dan leher, pagi dan malam


0 ulasan:

Post a Comment

 
Chantique Beauty Online Shoppe Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template